Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kepsutcumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - İhsaniye Mahallesi Gazipaşa Caddesi no 66 Kepsut BALIKESİR

Öğretim Şekli :Normal ve Taşımalı Eğitim Kapsamında

Adres - İhsaniye Mahallesi Gazipaşa Caddesi no 66 Kepsut BALIKESİR

Ulaşım Balıkesir´e her yarım saatte bir araç vardır. Öğretmenlerimizin neredeyse tamamı il merkezinde oturmaktadır. Öğretmenler için servis vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 28 km